Vesti - Winners d.o.o

Winners - novi stil zivota

Bilo da ste počeli da stvarate planove o porodici ili da želite miran kutak samo za sebe uz sav mogući komfor, stambeno-poslovni kompleks Planet Residence u Nišu pravo je mesto za ostvarenje Vaših želja i ispunjenje potreba modernog čoveka. Investicija sa kojom ste stoprocentno na dobitku, jer predstavlja sinonim luksuza, komfora, kvaliteta i sigurnosti. Vaša baza, Vaša luka, koja će svakodnevnicu učiniti uživanjem i pružiti Vam život po ugledu na svetske metropole. Kako?

Winners - saveznik prirode

Energetska efikasnost građevisnkih objekata nije više samo preporuka, već je ušla u zakone o izgradnji i postala je jedno od glavnih merila kvaliteta i vrednosti objekata. U tom smislu, visoki standard postaviće stambeno- poslovni kompleks Planet Residence u Nišu. Prema Elaboratu energetske efikasnosti, ovaj kondominijum poseduje energetski pasoš visokog B razreda. Energetski pasoš je obavezni, zvanični dokument, kojim se proveravaju energetska svojstva zgrade i ocenjuje njena energetska efikasnost.

Visoki standardi gradnje, koji su imperativ u radovima na stambeno- poslovnom kompleksu Planet Residence, donose brojne benefite kako budućim stanarima, tako i životnoj sredini. Unapređenjem energetske efikasnosti građevinskih objekata štedi se novac, povećava pouzdanost električne mreže, a čuvaju se zdravlje ljudi i životna sredina. Takođe, energetski efikasni objekti bolje su opremljeni za prelazak na obnovljivu energiju, koja ne proizvodi štetne emisije.